back

• Мени •

Вегетеријански салати

• Вегетеријански салати •

  • De la casa

    180 ден.

    Микс салата, морков, целер, пченка, шери домат, ленено семе, ацето крем.

  • Примавера

    210 ден.

    Рукола, јаболко, ореци, сончоглед, сусам, ореви, шери домати и ацето сос.

-CHEF-
Pierre Gabant