back

• Мени •

Стек

• Стек •

 • Tagliata

  1000 ден.

  Бифтек, рукола, маслиново, рузмарин, пармезан.

 • Beef steak

  950 ден.

  (Fefer) - Бифтек, павлака, зелен бибер.

  (Gorgonzola) - Бифтек, павлака, горгонзола, коњак, магдонос.

  (Funghi) - Сос од печурки и магдонос.

 • New York

  550 ден.

  Рамстек, рукола, пармезан, шери домат, веџис компир, хани мастер, BBQ сос.

 • Rib eye steak

  600 ден.

  Рамстек, рукола, кајмак, шери домат.

 • Млечна телешка кременадла

  1200 ден.

  Телешка кременадла, динстан зеленчук и домашно пиро.

 • Салзбери стек

  300 ден.

  Мелено месо, овчо сирење, сос од печурки и веџис компири.

-CHEF-
Pierre Gabant