back

• Мени •

Сендвичи

• Сендвичи •

 • Burger

  180 ден.

  Плескавица, кисели краставици, домат, помфрит, микс салата.

 • Chiabatta

  180 ден.

  Поховано пилешко, зелена салата, ајдамер, намаз, краставици, домат, веге помфрит, мајонез.

 • Wrap

  170 ден.

  Тортиља, мисиркина шунка, зелена салата, јајце, домат, сос, помфрит.

 • Club sendwich

  170 ден.

  Тост леб, пилешки стек, јајце на око, говедска пршута, микс салата, павлака, домат, маслинка, помфрит.

 • Tuna

  180 ден.

  Туна, цедар, мајонез, моцарела.

 • Пилешки бургер

  180 ден.

  Пилешко мелено месо, кисели краставици, домат, микс салата, помфрит.

 • Шарска во фурна

  180 ден.

  Мелено месо, кулен, кајмак, пастрмајлија тесто.

-CHEF-
Pierre Gabant