back

• Мени •

Пица

• Пица •

 • Капричиоза

  220 ден.

  Пелати, ајдамер, пилешка шунка, печурки и оригано.

 • Маргарита

  180 ден.

  Пелати, ајдамер и оригано.

 • Туна

  280 ден.

  Пелати, ајдамер, туна, маслинки и оригано.

 • Четири сирења

  300 ден.

  Пелати, ајдамер, моцарела, blue cheese, пармезан и оригано.

 • Вегетеријана

  220 ден.

  Пелати, ајдамер, домат, пиперка, печурки, кромид, маслинки и оригано.

 • Парма

  300 ден.

  Пелати, ајдамер, говедска пршута, рукола, маслиново масло, пармезан и оригано.

 • Пепероне

  250 ден.

  Пелати, ајдамер и говедски кулен.

 • Square 21

  310 ден.

  Пелати, ајдамер, пилешко зачинето, печурки, маслинки, италијанска мешавина и оригано.

-CHEF-
Pierre Gabant