back

• Мени •

Чорби

• Чорби •

 • Телешка

  150 ден.

  Телешко месо, морков, кромид, целер, пашканат.

 • Морска

  160 ден.

  Риба, морков, кромид, вино, рузмарин.

 • Брокула

  120 ден.

  Брокули, кромид, компир и павлака.

 • Пилешка

  120 ден.

  Пилешки стек, грашок, морков, пченка, компир.

-CHEF-
Pierre Gabant