back

• Контакт •

контактирајте нe

Информации

Каде се наоѓаме

Square 21 e топло место на најпознатата улица во Македонија, каде што се собравме сите во вистинско светло да ви ја претставиме и промовираме љубовта кон гастрономијата, преточена преку знаењето и искуството кое што со години го собиравме од големите мајстори и љубители на светската кујна.

Прифаќањето на Square 21 за ваша дневна и неделна навика е нашиот најголем комплимент што сме го добиле. Заедно со вас, среќни сме што ќе и дадеме нов дух на најпознатата улица во Македонија.

Ако шетате по Плоштадот Македонија, нема да ви треба ништо повеќе од пет минути да не посетите. Лоцирани сме долж улица Македонија, во перфектен поглед на најкултното место во Скопје.

Нашето гостопримство, во пријатна атмосфера, перфектна услуга и врвно гастрономско искуство ќе бидат ваши домаќини.

Работно време

Square21 работи секој ден од 08 часот наутро, до 01 часот после полноќ, освен ако не е наведедно поинаку во распоредот подолу.

Испратете ни порака

Би сакале да го слушнеме вашето мислење!

Ви благодариме!

Вашата порака е примена. Ќе ве исконтактираме наскоро!

-со почит-
Betim Hajdari